Houdoe en Bedankt!


Functie

WZK: Blog 19

Jaar

2014

Klant

BredaVandaag.nl

Geschreven door: Freek en Tim Haverman
Publicatiedatum: zondag 7 december 2014, BredaVandaag.nl

Afgelopen week bereikte onze actie ‘Lopen voor een Wereld Zonder Kopzorgen’ zijn finale in Café de Bommel in Breda. Op dinsdag hadden we een benefietavond georganiseerd waar we op een veiling meerdere artikelen veilden en maakten we aan het eind van de avond ons eindbedrag bekend.

De avond begon rustig. Maurijn de Vries was gastheer / veilingmeester en samen opende we de avond door in het eerste half uur te luisteren naar de Hersenstichting en de stichting STOPhersentumoren.nl, een interview met ondergetekenden en een filmpje van onze moeders.

De moeders hadden een dag eerder een filmpje ingesproken, omdat Teske – mijn stiefmoeder – er die avond zelf niet bij kon zijn. Ze zat thuis en kon meekijken via een webcam die we geinstalleerd hadden. Het beeld was niet denderend goed, maar toch – ze had het gevoel dat ze er bij was.
(de tekst gaat verder onder de video)

Het is mooi om te zien dat er zoveel warmte vanuit de mensen komt op dit soort avonden. Het is een avond geworden om niet te vergeten. Machtig mooi! Zoveel vrienden en familie die naar de Bommel kwamen om ons te feliciteren, mee te doen met de loterij en te bieden op veilingitems.

We willen iedereen bedanken voor alle steun, support en donaties! We kijken terug op een mooi half jaar, ondanks het slechte nieuws rondom Teske. Het is een dubbel gevoel. Maar zo zie je dat slecht nieuws ook veel mooie momenten met zich meebrengt.

Hiermee hebben we onze voetreis afgesloten. We gaan weer door naar een nieuw project of avontuur. Wat dat is? Nog geen idee. We laten het allemaal een beetje op ons afkomen. In de decembermaand gaan we lekker thuis zijn, bij de familie. Dat is op dit moment voor ons belangrijk.

Vanuit een koud Breda wensen wij – onze moeders, Tim en Freek – iedereen een mooie decembermaand. Bedenk goed dat samenzijn het mooiste is wat er is. Samen met vrienden en familie. Geniet er van! En tot snel, kom gezellig even langs bij de Bommel voor een bakkie koffie..

Voor meer informatie ga naar www.wereldzonderkopzorgen.nlVoor meer veilingfoto’s,
zie onderaan deze pagina

Sluiten