Wie is Freek Haverman

Laten we samen mooie dingen maken!
Mijn naam is Freek. Welkom. Ik heb eigenlijk best veel te vertellen. Ik nodig je uit om mijn verhaal te ontdekken op deze site, tevens mijn portfolio. Een overzicht dat zich de komende jaren hopelijk gestaag zal uitbreiden.

In 2013 ben ik begonnen als ZZP’er, omdat ik niet langer opgesloten wilde zitten in het werkstramien van 9-tot-5. De vastigheid van elke week die hetzelfde is stond mij niet aan. De vrijheid die ik een jaar eerder had gevoeld, tijdens mijn 6 maanden durende reis door Amerika, zocht ik nu in mijn werk. Het heeft me uiteindelijk een jaar gekost om die nieuwe stap te maken en nog eens vijf om de basis vorm te geven. Ik heb gemerkt dat subtiele variaties in een werkweek, mijn eigen vrijheid en fijne relaties het verschil maken. Anno nu leef ik in vrijheid om met plezier mooie dingen voor elkaar te krijgen.

Mensen die met mij samenwerken, noemen me innemend, bevlogen, creatief, communicatief en inventief. Ik beschik over uitstekende organisatorische kwaliteiten. Ben evenzeer in mijn element als ik zelfstandig werk als wanneer ik in teamverband prestaties mag leveren. Mijn liefde voor diversiteit in mijn werk, komt tot uiting in een veelheid van bedrijfsactiviteiten (die ik op deze site belicht).
De rode draad door alles heen? Ik creëer, organiseer en presenteer.

Creëert

Creëren doe je samen. Freek is daarbij graag de aanjager van het creatieve proces of (mede-)bedenker van nieuwe ideeën. Altijd vol overtuiging en vanuit een eigen visie en opvattingen.

Organiseert

Organiseren zit Freek in het bloed. Niet denken in beperkingen, maar creatief zijn in oplossingen. Vooruit denken, anticiperen, maakt dat hij in het proces altijd een stap vooruit loopt.

Presenteert

Freek geniet van het performen. Tijdens carnaval, op evenementen of als pubquiz presentator. Hij staat graag op een podium, in de schijnwerpers contact makend met het publiek.

Mijn energie haal ik dus uit de variatie in mijn werk. Het opzetten van nieuwe projecten, het zien en creëren van kansen, het geven van presentaties waarbij ik mijn enthousiasme overbreng op anderen. Het actief werkzaam zijn op een studiovloer of middenin het speelveld waar het allemaal gebeurt. Maar ook (carnavals)muziek maken, op het podium staan en de reacties van het publiek ervaren… Allemaal prikkelrijke situaties of thuis in luwte, de afwisseling zorgt voor een balans die volgt op een creatief proces met pieken en dalen.

Leuk dat je de moeite neemt om rond te kijken op mijn site. Hieronder lees je meer over eerdere projecten die ik heb gedaan via In de media en Vlogs en Blogs. Of kijk specifiek verder bij één van de projecten en bedrijven via de pagina-links helemaal bovenaan deze pagina. Fijne dag!

Meer persoonlijke verhalen? Blijf me dan volgen via social media

Hij leeft om in vrijheid te kunnen werken,
om mooie dingen voor elkaar te krijgen en het leven vol te vieren.

-

Anderen over Freek

Freek is een man van verbinding, iemand met teamspirit die graag en goed met anderen samenwerkt. Hij beschikt over onderscheidende organisatorische kwaliteiten en een groot empathisch vermogen.

Anderen over Freek

Blogs en vlogs


Door de jaren heb ik meerdere malen geschreven of gevlogd over dingen die ik meemaak. Vanuit Domburg tot aan Amerika en over Kopzorgen tot de Krodel. Ook de liedjes die ik heb gemaakt vind je hier.

Bekijk alles
Op 4x4 avontuur in een Renaul Twingo

Nikki en

Freek op reis

Carnaval

Cafe Haverman 2023

De Party Pony's

Nieuwe WK kraker:

We worden kampioen

Freek van de Week 28

Het Grootste

Verjaardagsfeest van Nederland

2015 - 2020

Vijf jaar

zonder Teske

Samenwerken

h

Ieder heeft zijn talent en doet waar hij of zij goed in is. Als we onze krachten bundelen kunnen we de klant veel beter helpen dan alleen. Dus laten we elkaar inspireren en niet concurreren. Samen is niet alleen. Neem contact op voor meer informatie. Eerder heb ik gewerkt bij of samengewerkt met de volgende bedrijven

h