Personal (Virtual) Assistent


Freek met de F van Flexibel
Zoekt u ondersteuning voor een aantal uur in de week of wellicht slechts voor een dag op locatie? Of een jaar lang een dag per week? Bel dan Freek Haverman. 06 50558462. Met zijn jarenlange ervaring in het regelen, organiseren en bedenken van creatieve oplossingen is Freek de ideale persoonlijke assistent. Met het produceren van TV programma’s en evenementen – maar ook als voormalig P.A. van cabaretier Guido Weijers – zit organiseren en probleem oplossen Freek in het bloed.

Op wat voor manier of in welke vorm ook, de invulling van zijn persoonlijk assistentschap staat geheel open. Alle opties zijn bespreekbaar. Voordeel van Freeks persoonlijke assistentschap is dat je hem alleen inzet op de tijden die nodig zijn. Dus is dat slechts voor een paar uur in de week of heb je een P.A. nodig die alles voor je regelt? Freek is flexibel inzetbaar. Vraag hem naar de mogelijkheden. 

De toegevoegde waarde van Freek als je persoonlijke (virtual) assistent 
* Hij helpt je ontzorgen
* Is pro-actief en denkt graag mee
* Niet gebonden aan een arbeidscontract, flexibel in omgang
* Veel ervaring in het regelen en organiseren, behoudt het overzicht
* Altijd inzetbaar, 24/7 bereikbaar indien noodzakelijk
* Als virtual assistent zorgt hij ook (!) op afstand voor ondersteuning
* Ervaring in de evenementen-, tv- en theaterbranche. De ideale man voor het organiseren van bedrijfsfeesten, uitjes of – theatergerelateerd – het registreren van een voorstelling.

Wil je kennismaken met meer wapenfeiten van Freek?
Kijk dan verder
…op zijn site bij Vlogs en blogs, waar hij persoonlijke dingen deelt,
…of op de pagina’s met verdiepende informatie over
> zijn activiteiten als tv- en evenementenorganisator
> de videoproducties die hij heeft gemaakt
> zijn concepten Liever Levend, Simpel Groen, de Krokodel, de Brabantse kledinglijn en de Stichting voor hersenonderzoek: Wereld Zonder Kopzorgen.

Of klik hier om het C.V. van Freek te bekijken. 

Wie is Freek Haverman 
Freek (1985) is een geboren Bredanaar en geniet in Breda – na een kleine tien jaar te zijn weggeweest – weer heerlijk van het Brabantse leven. Hij is ooit begonnen als verkoopmedewerker (en omroeper) van de lokale C1000 waar hij kleine verkoopsucces boekte door in een week tijd 7.000 haringen te verkopen. De opdracht luidde: ‘Niemand gaat de deur uit zonder een haring.’ En vanwege zijn vrolijke karakter lukt het hem ook daadwerkelijk om iedereen voorzien van haring naar huis terug te laten keren. Na twee jaar supermarkt begon hij op zijn 17e in de horeca te werken – een passie die voortduurt tot op de dag van vandaag. Tijdens al zijn jaren tv werk is hij trouw gebleven aan zijn Bredase kroegen: Grand Café de Kogelvanger, Cafe de Bommel en Het Zwarte Schaap.

In 2004 ging hij – na twee tussenjaren – studeren aan de opleiding Media en Entertainment Management in Haarlem. Een haat-liefde verhouding. Met de opleiding, maar ook met de stad. Hoewel hij er nu met plezier zou kunnen wonen, als student was de stad voor hem ietwat te rustig. Amsterdam lonkte.

TV werk 
En Amsterdam kwam eraan. In 2007 begon hij als stagiaire bij producent Eyeworks te werken aan het tv programma So You Wannabe a Popstar. Hij mocht blijven, werkte jaren fulltime aan voornamelijk grote studioprogramma’s en rondde uiteindelijk versneld zijn studie af in januari 2011. Na zijn reis door Amerika – waar hij een vrijheid vond die hij nooit meer kwijt wilde raken – ging hij als ZZP’er aan de slag. Met fulltime bij tv werken was hij even klaar, slechts enkele programma’s per jaar. Freek wilde meer eigen projecten opzetten. De eerste klus die op zijn pad kwam was het maken van een internetdocumentaire over het kinderduo Bassie en Adriaan voor de internetsite 5minuten.tv. Het was een succes – met intussen meer dan 3 miljoen views. In de jaren daarna kwamen zo zijn eigen videoproductie bedrijf, een evenementenbureau, het carnaval in Amsterdam, de Krokodel, een begrafenis voor je dood en meer grote en kleinere projecten van de grond. En het werk als tv producer heeft hij inmiddels omgeruild voor zijn werk als opnameleider bij RTL Boulevard, Koffietijd en Dancing with the stars.

Creatief organiseren als personal assistent
Gaandeweg werd steeds duidelijker welke kwaliteiten van Freek het meest onderscheidend en van toegevoegde waarde zijn. Hij floreert bij creatief organiseren, filmen, opnameleiding, het bedenken van concepten en het aanjagen van grote producties. De afwisseling in het werk is wat zijn leven leuk maakt, de balans in zijn privéleven zorgt voor een stabiele basis.

Als personal assistent ben je altijd bezig op meerdere werkvlakken. Als P.A. van Guido Weijers duik je onder in de theaterwereld, voor anderen ben je meer actief in de corporate wereld. De afwisseling is wat het leuk maakt. Het mooiste: creatief zoeken naar oplossingen. Niet altijd de gebaande paden bewandelen, maar juist meedenken, op zoek gaan naar nieuwe kansen in een wildernis van mogelijkheden. En geregeld ook gewoon het werk regelen wat gedaan moet worden.

 

Sluiten